Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ZLATIBOR - hotel MONA 4*

Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora - nalazi se hotel Zlatibor Mona. Zlatibor je planinski turistički centar i visinsko lečilište, nadmorske visine 700-1500m, u jugozapadnoj Srbiji, udaljena od Beograda i najbližeg aerodroma svega 235 km. Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba. Hotel Zlatibor Mona gostima nudi 120 prostranih i toplih soba i apartmana, opremljenih svim modernim sadržajima naophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala, sef, mini bar, fen, telefon i besplatnu internet konekciju. Sve smeštajne jedinice u hotelu Zlatibor Mona su klimatizovane. Uz smeštajne kapacitete, hotel nudi mnoštvo opcija za razonodu, zabavu i obroke, poput Restorana Perun i Vila i Lada Bara, igraonice za decu Monica, kao i kompletno opremljenog Wellness centra - Inspirium, koji je na raspolaganju svim gostima tokom njihovog boravka.

www.monazlatibor.com/rs

Galerija...

ZLATIBOR - hotel PALISAD 4*

U hotelu Palisad nalazi se 196 soba. Njihov enterijer odlikuje originalni planinski dizajn: drvo u prvom planu, panjevi i štrikani prekrivači koji oživljavaju autentičnu tradiciju zlatiborskog kraja. Savremeni dizajn, akcenat na detaljima i odvojen garderober kao zasebana celina u sobi su svakako segmenti koji će oplemeniti vaš boravak. Alpski karakter i rustični planinski detalji koji upotpunjuju atmosferu nemenjeni su svima onima koji od odmora očekuju najviše.   www.palisad.rs

Galerija...

ZLATIBOR - Konačište Kaćun

Konačište Kaćun nalazi se u samom turističkom jezgru Zlatibora, nedaleko od hotela Palisad, u neposrednoj blizini raznovrsne ponude koju pruža najpoznatija planina u našoj zemlji. Kraljev trg, jezero, kafići i poslastičarnice, raznovrsni restorani, picerije, tržni centar sa zelenom pijacom i autobuska stanica locirani su na samo nekoliko minuta lagane šetnje od konačišta.Konačište Kaćun idealno je i za sve vaše seminare, poslovne sastanke ili obeležavanje svečanih trenutaka i događaja, jer kapaciteti raspolažu konferencijskom salom sa 35 mesta. Tu je i vrhunski restoran tradicionalne, zlatiborske kuhinje, pa vaš boravak može biti obogaćen jutrima i večerima, ne uz klasični “švedski”, već uz pravi “zlatiborski“ sto, gde ćete moći da se poslužite vrhunskim namirnicama, sveže pečenim hlebom i tradicionalnim speijalitetima ovog jedinstvenog planinskog podneblja. Uz sve ovo, gostima na raspolaganju je i velika TV sala, a u letnjim mesecima, posebno je atraktivna letnja bašta, kao stvorena za jutarnju kafu uz novine i sve koji imaju najbolji apetit na svežem vazduhu.

Galerija...