Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

HOTEL TONANTI 5*

Galerija...

Hotel "Tonanti"  jedan je od najluksuznijih hotela na našim prostorima. Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini središnjeg dela parka. Bilo da ste došli u hotel i Vrnjačku Banju zbog odmora i opuštanja, lagane rekreacije ili injekcije adrenalina, bilo da dolazite zbog poslovnih obaveza, konferencija ili ličnog usavršavanja, osoblje hotela je posvećeno tome da se na svakom koraku osećate prijatno, paženo i zadovoljno, kao u komforu svog doma. Kapacitet hotela je 146 smeštajnih jedinica koje su opremljene prema najsavremenijim standardima tako da pružaju maksimalni osećaj komfora i udobnosti. Spoljni zidovi soba su u staklu dajući pogled na panoramu vrnjačkog parka. Veličina soba je od 20 m² do 50 m². Hotel Tonanti je nepušački hotel (sa izuzetkom soba sa balkonom, gde je dozvoljeno pušiti isključivo na balkonu).

U ponudi hotela su i dva restorana - panisonski i a la carte. Pansionski restoran, sa simpatičnom baštom, namenjen je gostima hotela, a restoran a la carte, sa posebnim ulazom na samom uglu objekta i predivnim pogledom na spoljašnji bazen i park, dostupan je kako gostima tako i trećim licima. Jedan bar nalazi se u predvorju hotela, drugi u akva zoni. Lobi bar je u neposrednoj blizini recepcije sa izuzetno luskuznim i udobnim niskim sedenjem. Akva zonu, pored bara, čine bazeni, dva đakuzija i razne vodene atrakcije. Unutrašnji bazen, površine 300 kvadratnih metara, spojen je staklenom demontažnom fasadom sa otvorenim bazenima: velikim, od 600 kvadrata, sa vodopadom i dečjim, površine 50 kvadratnih metara. U sklopu hotelskog Spa&Wellness centra nalaze se tri saune, slana soba, hladna soba, parno kupatilo, plutajuća kada i četiri prostorije za masažu (od kojih je jedna dupla, za parove). Centar je spojen sa zonom za opuštanje, koja je sva u staklu i okrenuta ka parku. Atmosferi uživanja i relaksacije doprinosi umirujuća muzika i aroma terapija (diskretni mirisi eteričnih ulja).

Hotel "Tonanti" jedini je hotel u Srbiji sa hiperbaričnom komorom. Ova prostorija koja leči najrazličitije boljke namenjena je i bolesnima i zdravima a terapija se vrši udisanjem čistog kiseonika pod pritiskom većim od atmosferskog (hiperbaričnog). Među sadržajima u Spa&Wellness centru nalazi se i salon lepote sa uslugama frizera, manikira, pedikira, šminkera i kozmetičara. Bilo da vam je neophodna nova frizura, hitna depilacija, iscrtavanje obrva, nadogradnja trepavica, izlivanje noktiju, tretman podmlađivanja kože...  stručno osoblje vam je uvek na raspolaganju. U sklopu hotela se nalaze teretana i sala za fitnes. Posebna pažnja namenjena je sadržajima za decu. Osim dečjeg bazena, hotel imama dve igraonice (za uzrast 0-3 i 4-8 godina) i tim animatora koji osmišljava posebne edukativno-kreativno-zabavne programe na dnevnom nivou. Vaša deca biće u rukama osoba koje će sa njima kvalitetno provoditi vreme i biti im u potpunosti posvećena. U sklopu hotela su i tri konferencijske sale sa najsavremenijom opremom. Najveća ima 300 sedećih mesta, dve manje mogu da prime 20, odnosno 15 ljudi i idealne su za sastanke upravnih odbora. HOTEL TONANTI JE NAŠA ISKRENA PREPORUKA ZA VAŠ SAVRŠEN ODMOR!

CENOVNIK SMEŠTAJA

01.01.2020 - 25.12.2020.

  • GOTOVINSKI NA BLAGAJNI AGENCIJE, ELEKTRONSKI, ČEKOVIMA GRAĐANA
  • 40% PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 15 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA