Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vila ANGELINA, Kušići

seosko turističko domaćinstvo

OPIS VILE: 

Seosko-turističko domaćinstvo Stojadina Vidakovića iz Kušića počelo je da se bavi turizmom 2002. godine. Maja 2007. godine završen je objekat Vila Angelina, čije su sobe razvrstane u prvu kategoriju (4 zvezdice). Na njihovom imanju je dvorište u kome se nalaze porodična kuća,  „Vila Angelina“, kao i objekat star 200 godina u kojoj je stara porodična kafana Mali odmor. U dvorištu iza kuće je planinska livada i šuma sa izvorom pitke vode. Misija domaćina je da nastave porodičnu tradiciju ugostiteljstva staru preko 100 godina. Vila Angelina se nalazi u centru sela preko puta hotela "Javor"Nedaleko od vile Angelina nalazi se i čuveni kanjon Uvca, do kojeg se mogu organizovati jednodnevni izleti. Ono što najviše očara turiste na Kušićima je širina i lepota pejzaža koji se pružaju šetajući stazama i seoskim putevima sa pogledom na planine Mučanj, Golija i Čemernica. 

Galerija...

OPIS SMEŠTAJA:

Vila raspolaže sa devet dvokrevetnih i pet trokrevetnih soba.

6 soba imaju po jedan francuski ležaj, 3 sobe imaju dva razdvojena ležaja i 5 trokrevetnih soba imaju po jedan francuski i jedan zaseban ležaj. Dve trokrevetne sobe imaju i po jedan pomoćni ležaj što je dobro za porodice sa dvoje i troje dece. Postoji mogućnost ubacivanja i jednog krevetca za bebe (radi se na upit prilikom rezervacije).

Svaka soba za izdavanje ima zaseban ulaz, kupatilo sa tuš kabinom, TV, nov i udoban nameštaj, centralno grejanje.

Pored soba postoji i zajednička prostorija - čajna kuhinja gde možete sami skuvati kafu, čaj, podgrejati nešto detetu, gledati TV ili pročitati nešto iz biblioteke. Vila je pokrivena bežičnim internetom WiFi (agencija nije odgovorna za jačinu ili nestanak signala). Sobe u prvom nivou su u ravni sa dvorištom i imaju terasu tako da vaša deca i vi možete uživati u zelenilu. Dvorište i terase su u letnjim mesecima sa puno cveća i zelenila, a postoje i zajedničke terase sa ležaljkama i pogledom na planinu Mučanj, Čemernicu i obronke Javora. Boraveći u ovoj vili imaćete utisak kao da ste kod kuće, jer se domaćini trude da vas ugoste kao članove porodice. Kada sunce počne zalaziti, možete se zavaliti u ležaljku u vrtu koji miriše na planinsko cveće, pokošenu travu i gledati sunce kako polako zalazi iza planina u daljini.

Dvorište vile ima dovoljno mesta i za parking vašeg automobila.

Nažalost, kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Galerija

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. DAN Dolazak u smeštaj. Smeštaj u sobe i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

2. DAN do predposlednji dan Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.

POSLEDNJI DAN Napuštanje soba prema kućnom redu objekta. Kraj programa.

 

-CENOVNIK-

SMEŠTAJ

USLUGA

PERIOD

CENA

 

Vila
ANGELINA

kat. 4*

NAJAMNA UPIT

1.440,00 rsd

ND (doručak)

1.695,00 rsd

PP (doručak, večera)

2.000,00 rsd

PP (doručak, ručak)

2.070,00 rsd

PUN PANSION

2.400,00 rsd

                                       *cene su date po OSOBI po noći u 1/2 i 1/3 sobama

 

MOGUĆNOST KORIŠĆENJA VAUČERA VLADE REPUBLIKE SRBIJE

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:  smeštaj u 1/2 ili 1/3 sobama na bazi odabrane usluge i broju noćenja, boravišnu taksu.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: prevoz (individualno, sopstveni), individualne troškove.

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: CENA IZ TABELE SE UVEĆAVA ZA 10%.

POPUSTI ZA DECU: deca do 2,99 godine borave GRATIS; deca od 3 godine do 9,99 god. plaćaju 50% cene.

USLOVI PLAĆANJA: akontacija u iznosu od 40% se uplaćuje prilikom rezervacije a ostatak 15 dana pre početka putovanja. Mogućnost plaćanja gotovinom na blagajni agencije ili uplatom na tekući račun agencije uz prethodno dobijenu profakturu. Mogućnost plaćanja čekovima građana bez kamate: 40% prilikom rezervacije, još 10% 15 dana pre početka putovanja a ostatak u mesečnim ratama zaključno sa 15.11.2020.

ROK ZA PRIJAVU: do popune slobodnih mesta.

OPIS SMEŠTAJA:

Vila Angelina se nalazi u centru sela preko puta hotela "Javor". Vila raspolaže sa devet dvokrevetnih i pet trokrevetnih soba.6 soba imaju po jedan francuski ležaj, 3 sobe imaju dva razdvojena ležaja i 5 trokrevetnih soba imaju po jedan francuski i jedan zaseban ležaj. Dve trokrevetne sobe imaju i po jedan pomoćni ležaj što je dobro za porodice sa dvoje i troje dece. Postoji mogućnost ubacivanja i jednog krevetca za bebe (radi se na upit prilikom rezervacije).Svaka soba za izdavanje ima zaseban ulaz, kupatilo sa tuš kabinom, TV, nov i udoban nameštaj, centralno grejanje.

Pored soba postoji i zajednička prostorija - čajna kuhinja gde možete sami skuvati kafu, čaj, podgrejati nešto detetu, gledati TV ili pročitati nešto iz biblioteke. Vila je pokrivena bežičnim internetom WiFi (agencija nije odgovorna za jačinu ili nestanak signala). Sobe u prvom nivou su u ravni sa dvorištom i imaju terasu tako da vaša deca i vi možete uživati u zelenilu. Dvorište i terase su u letnjim mesecima sa puno cveća i zelenila, a postoje i zajedničke terase sa ležaljkama i pogledom na planinu Mučanj, Čemernicu i obronke Javora. Boraveći u ovoj vili imaćete utisak kao da ste kod kuće, jer se domaćini trude da vas ugoste kao članove porodice. Kada sunce počne zalaziti, možete se zavaliti u ležaljku u vrtu koji miriše na planinsko cveće, pokošenu travu i gledati sunce kako polako zalazi iza planina u daljini.

Dvorište vile ima dovoljno mesta i za parking vašeg automobila.

Nažalost, kućni ljubimci nisu dozvoljeni.  www.vilaangelina.com/

PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. REALIZACIJA ARANŽMANA JE MOGUĆA BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJVALJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVIH KAPACITETA U SMEŠTAJNOM OBJEKTU. ROK ZA POTRVRDU REZERVACIJE JE 2 RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE ZA PUTOVANJE I UPLATE AKONTACIJE.

 

Osoba zadužena za prijem reklamacija je Snežana Markov, Dr. Zorana Đinđića 19, Kikinda, tel. 0230/422-100, mejl: banat.tours@gmail.com; Prigovor se dostavlja agenciji u roku od 8 dana od dana povratka sa putovanja, odnosno u roku od 30 dana od dana date reklamacije na licu mesta (vodiču ili predstavniku agencije).

 

-OVAJ PROGRAM PREDSTAVLJA PREDUGOVORNO OBAVEŠTENJE-
Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Agencija zadržava pravo da koriguje cenu i uslove prodaje ili otkaže putovanje 5 dana pre otpočinjanja aranžmana.
Posrednik između klijenta i objekta za smeštaj je  Turistička agencija ,,Banat Tours” d.o.o. Kikinda, Dr. Zorana Đinđića 19, KikindaSREĆAN PUT I UDOBNO PUTOVANJE ŽELI VAM AGENCIJA ,,BANAT TOURS”
Program 5/20 sa Cenovnikom br.1  od  11.05.2020. / Srbija-Kušići, Vila Angelina /

CENOVNIK - PDF