Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Etno selo Stanišići, jednodnevni izlet 

Galerija slika...

Foto: Etno selo stanišići (facebook stranica)

ETNO SELO STANIŠIĆI, Bijeljina

11.10.2020. nedelja

Na trećem kilometru od Bijeljine, na izlazu prema Pavlovića mostu, smešteno je etno selo Stanišići u samom srcu semberske ravnice. Kompleks obuhvata oko dvadesetak autentičnih drvenih kuća, mlekaru, vodenicu, kovačnicu, ambar za žito, stare kuće i veliku gostinsku kuću... Ovo jedinstveno etno selo u Semberiji budi divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života. Ovde se odmaraju oči i duša, čovek postaje plemenitiji ali i mudriji slušajući cvrkut ptica, žuborenje potoka i rad vodenica.

PROGRAM PUTOVANJA:  

Sastanak putnika u 05.30h ispred agencije Banat Tours (Dr. Zorana Đinđića 19, Kikinda).  Polazak u 06.00h.
(Agencija šalje SMS obaveštenje sa informacijama o polasku dan pre putovanja. Ukoliko ne dobijete poruku do 15h, molimo Vas da kontaktirate agenciju).Nastavak vožnje preko Bašaida, Zrenjanina i Novog Sada do graničnog prelaza uz usputne pauze radi odmora po potrebi grupe. Nakon obavljenih graničnih formalnosti, putovanje nastavljamo do Bijeljine. Poseta manastiru Svete Petke-Pet jezera (zadržavanje oko 40-ak minuta). Nastavak vožnje do Etno sela Stanišići. Obilazak kompleksa: Crkva Sv. Nikole; Kuća đeda Bože; Kuća Rosulje; Kozja ćuprija; Nojeva barka; Stanica Podlugovi; Vodenica,... Slobodno vreme za uživanje u kompleksu uz kaficu i žubor vodenice potočare.

Planirano vreme polaska iz etno sela je u poslepodnevnim časovima (u skladu sa Zakonom o radnom vremenu posade vozila). Dolazak u Kikindu u kasnim večernjim časovima u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 1.890,00 DINARA

deca do 10. godina - 1.600,00 DINARA

 

NA IZLET JE NEOPHODNO PONETI VAŽEĆU LIČNU KARTU ILI PASOŠ A DECA MLAĐA OD 18 GODINA VAŽEĆI PASOŠ.

-CENA ARANŽMANA OBUHVATA: prevoz autobusom turističke klase (AC, audio-video) na navedenim relacijama, predstavnik agencije/pratilac-vodič, obilaske prema programu, troškove organizacije i realizacije putovanja.

 -CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: međunarodno zdravstveno osiguranje (deca do 18. god – 60 dinara, od 18-70. god – 120 dinara, 70-85. god – 240 dinara) na osiguranu sumu od 10.000 EUR, osiguravajuće kuće DDOR Novi Sad, individualne troškove.

                

-NAČIN PLAĆANJA I ROK ZA PRIJAVE: mogućnost plaćanja u DVE rate gotovinom, čekovima građana ili uplatom na tekući račun agencije; krajnji rok za prijavu je 7 dana pe putovanja ili do popune mesta.

-DOPLATA ZA BIRANJE SEDIŠTA U AUTOBUSU - 1.000,00 rsd.

Opšte napomene:

  • · Proveriti 1 dan pre putovanja tačno vreme i mesto polaska. Agencija šalje SMS obaveštenje sa informacijama o polasku 1 dan pre putovanja. Ukoliko ne dobijete poruku do 15h, molimo Vas da kontaktirate agenciju; Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, gužve u gradu i lokalitetima,...); Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda izvođenja pojedinih sadržaja u programu; Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja; Tokom putovanja predviđene su pauze radi odmora posle 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta; Napominjemo da je putovanje grupno i tome je sve podređeno. Prema tome, potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
  • · Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  • · Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije.

U skladu sa članom 79. Zakona o turizmu, za izlet nije obezbeđena zaštita u vidu garancija putovanja. Osoba zadužena za prijem reklamacija je Snežana Markov; Dr. Zorana Đinđića 19, Kikinda; tel. 0230/422-100; mejl: banat.tours@gmail.com; Prigovor se dostavlja agenciji u roku od 8 dana od dana povratka sa putovanja, odnosno u roku od 30 dana od dana date reklamacije na licu mesta (vodiču ili predstavniku agencije).

-OVAJ PROGRAM PREDSTAVLJA PREDUGOVORNO OBAVEŠTENJE-
Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
Program je rađen na bazi od minimum 45 punoplatežnih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo da koriguje cenu ili otkaže putovanje 5 dana pre otpočinjanja aranžmana.
Organizator izleta je turistička agencija ,,Banat Tours” d.o.o. Kikinda, Dr. Zorana Đinđića 19, KikindaSREĆAN PUT I UDOBNO PUTOVANJE ŽELI VAM AGENCIJA ,,BANAT TOURS”
Program 9/20 sa Cenovnikom br.1  od  12.09.2020.
BIH-Etno selo Stanišići-Bijeljina, jednodnevni izlet.