Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Morahalom - jednodnevni izlet

Galerija slika...

 

Morahalom je grad koji se nalazi oko 20 km jugozapadno od Segedina i oko 15 km od graničnog prelaza Horgoš i ima oko 6000 stanovnika. Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 14 pokrivenih i 9 otvorenih bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom i povoljnim cenama tokom čitave godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2.200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

 

MORAHALOM - jednodnevni izlet

 

 

 

15.09.2019.   NEDELJA 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

Sastanak putnika u 05.30h ispred agencije Banat Tours (Dr Zorana Đinđića 19, Kikinda). Polazak u 06.00h.

Nastavak vožnje preko Mokrina (Iđoša), Čoke i Horgoša (zadržavanje oko 20 minuta radi zamene novca u menjačnici) do Morahaloma sa usputnim zadržavanjem na graničnom prelazu.

Dolazak u Morahalom u prepodnevnim časovima. Celodnevni boravak u banjskom kompleksu. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje sauna, đakuzija, slane sobe i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju.

Planirano vreme polaska iz banje u poslepodnevnim časovima (u skladu sa Zakonom o radnom vremenu posade vozila).
Dolazak u Kikindu u večernjim časovima u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na granici.

 

 

 

CENA ARANŽMANA: 1.100,00 DINARA
deca do 10. godina - 600,00 dinara

PREUZMITE PROGRAM PUTOVANJA

 

 

-CENA ARANŽMANA OBUHVATA: prevoz autobusom turističke klase (AC, audio-video), predstavnik agencije- licencirani pratilac/vodič, troškove organizacije i realizacije putovanja.

 

-CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: međunarodno zdravstveno osiguranje (deca do 18. god – 60 dinara, od 18-70. god – 120 dinara, 70-85. god – 240 dinara), grupnu ulaznicu koja od 1. februara 2019. godine iznosi -2300 HUF (oko 900 dinara) i plaća se vodiču u autobusu u forintama,  individualne troškove.

 

-NAČIN PLAĆANJA I ROK ZA PRIJAVE: MOGUĆNOST PLAĆANJA U DVE RATE DO POLASKA, KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU JE 20.08.2019. ILI DO POPUNE MESTA

 

- DECA DO 10 GODINA PLAĆAJU -600 dinara autobuski prevoz.

 

VAŽNO: Preporučuje se putnicima sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

 

Zbog pooštrenih uslova ulaska u zemlje EU mađarski organi povremeno proveravaju posedovanje polise osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise putno-zdravstvenog osiguranja bude uskraćeno pravo ulaska u R. Mađarsku.

 

Od 19.07.2013. godine, uslov za ulazak državljana R. Srbije u bilo koju članicu EU je da poseduju putnu ispravu koja je izdata u poslednjih deset godina i koja mora da važi najmanje tri meseca nakon planiranog datuma za napuštanje teritorije članice EU. Putnici koji ne ispunjavaju ove kriterijume mogu biti vraćeni sa granice.

 

Opšte napomene:

  • · Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska.
  • · Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, gužve u gradu i lokalitetima,...)

 ·         Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda izvođenja pojedinih sadržaja u programu

  • · Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  • · Za ulazak u Republiku Mađarsku potreban je važeći CRVENI-BIOMETRIJSKI pasoš
  • · Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih isprava
  • · Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora
  • U skladu sa članom 79. Zakona u turizmu, za izlet nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja organizatora

 

Program je rađen na bazi od minimum 40 punoplatežnih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo da koriguje cenu ili otkaže putovanje 5 dana pre otpočinjanja aranžmana.

 

Organizator putovanja je turistička agencija ,,Banat Tours” Dr. Zorana Đinđića 19, Kikinda

SREĆAN PUT I UDOBNO PUTOVANJE ŽELI VAM AGENCIJA ,,BANAT TOURS”

Cenovnik br.1  od  11.03.2019. / Banja Eržebet - Morahalom /